Rólunk

Varga Rózsa

“Bonjour…

Ez az életem 13 éve. Éjjel és nappal. Mindig, és lehet, hogy örökké. Ennyi idő alatt oly sok csodában volt részem, hogy csak hálás lehetek a sorsnak, hogy ebbe az irányba vezérelt.

Boldog emberek, sikeres cégek, a koncertek felemelő szépsége, a családi ünnepségek meghitt hangulata, a kiállítások sokszínűsége – ebben volt részem éveken át. Néha küzdelmes, legtöbbször mámorító. Oly sokszor álltam már ott, egy-egy alkalommal, azzal az érzéssel, hogy ezért érdemes volt.

Most egy új korszak kezdődik.

Most Anettel kezdjük újra, illetve folytatjuk, a Bonjourt. Anett rendkívüli személyiség, kedves, bátor, határozott. Családi kapcsolat is összefűz bennünket. Fogadjatok bennünket ebben az új párosításban is szeretettel, ahogy eddig is tettétek. Mi továbbra is azért leszünk, hogy örömet, biztonságot adjunk, segítsünk, óvjunk, és védjünk.

Részemről a szakmai igényesség, a diszkréció a legfontosabb a munkánkban, és az hogy a legnagyobb bizalommal legyetek irántunk, amikor a nagy nap eljön. Örömmel, lelkesen, szeretettel, odafigyeléssel egyengetjük az utat mindaddig, amíg a tökéletes végeredmény megvalósul.”

Czippán Anett

“Bár mindig is éreztem, de igazából csak felnőttként tudatosult bennem, mennyire fontos nekem az, hogy másokat boldognak lássak. Szeretek örömet szerezni, felejthetetlenné tenni egy pillanatot. Elgondolkodtam ezen. Miért csak a saját szeretteim érezzék a törődést? Másnak is adhatok.

Úgy gondolom, a rendezvény- és esküvőszervezés az a terület, amelyben ezt a vágyamat kibontakoztathatom. Nem olyan rég pedig lehetőségem nyílt arra, hogy Rózsával elinduljunk egy közös úton. Az úton, ami számára már ismert, számomra pedig kihívásokkal és izgalmakkal teli.”