Tous les jours

Vállalatok, cégek részére események, szakmai rendezvények, konferenciák, kongresszusok szervezése és lebonyolítása

Az üzleti vállalkozások, cégek piaci érvényesülését nagymértékben befolyásolja kommunikációjuk minősége. Egy sikeres sajtótájékoztató, ügyfélparty, konferencia, vagy csapatépítő tréning, mind-mind az üzleti sikert, a kapcsolatok erősítését, segíti elő.

A Bonjour Rendezvényiroda célja, hogy megbízóinknak az egyes rendezvényekkel, eseményekkel kapcsolatos szervezési, és lebonyolítási feladatait átvállaljuk, elképzeléseiket tapasztalatainkkal kiegészítve valósítsuk meg.

Olyan eseményeket szervezünk, amelyek a részletek pontosságával, és eleganciájával, hozzájárulnak partnereink céljai megvalósításához.

Nekünk öröm és kihívás egy konferencia, ügyfél party, vagy sajtótájékoztató, az ezekhez kapcsolódó bemutató, vagy kiállítás sikeres megrendezése.

Minden eseményt a részletek tesznek különlegessé: a helyszín megválasztása, a program kidolgozása, az előadók és a vendégek meghívása, az eseményre készülő anyagok , emlékeztetők, ajándékok elkészítése, a díszvacsora menüjének összeállítása, a zenekarok kiválasztása, az esemény arculatának pontos megtervezése, alkotja az esemény sikerét.